Home Stoelmassage

Burn-out Praktisch
stoelmassage Gent

REFERENTIES STOELMASSAGE

Onderstaande bedrijven omgeving Antwerpen, Gent, Brussel ... hebben een beroep gedaan op Massagecentrum De Krachtbron voor stoelmassage als bedrijfsmassage of als attentie op een evenement, beurs of opendeurdag.

Hieronder een beperkt overzicht van bedrijven en organisaties die recent beroep deden op onze diensten stoelmassage.


ArcelorMittal Gent

Het staalbedrijf ArcelorMittal organiseerde voor de 2de maal een gezondheidsweek. Dit keer mochten 150 personeelsleden genieten van een stoelmassage.

Style & Concept

Style & Concept is een bekende onderneming in de wereld van beleggingsvastgoed. Als appreciatie voor de inzet van hun administratief personeel werden wij gecontacteerd voor het verzorgen van een stoelmassage.

OCMW Lochristi

Het OCMW Lochristi vroeg haar personeel om mee te denken rond energiebesparing. De groep met de interessantste voorstellen werd beloond met een stoelmassage.

Seamonster

Het productiehuis voor vtmKzoom, Seamonster, besloot een drukke periode af te ronden met stoelmassage als extra teken van waardering voor haar personeel.
International Lighting Company

Bij International Lighting Company, Europese marktleider in duurzame industriële verlichting, zijn we maandelijks te gast om het personeel een ontspannende stoelmassage aan te bieden.

Bayer AG

Bayer AG is een internationaal concern actief op het vlak van gezondheid. Tijdens de Wellbeing Week van Eastman Chemical Company gingen we met 5 stoelmasseurs aan de slag om het personeel eens extra te verwennen.


Uw bedrijf

Op deze pagina vindt u slechts een klein overzicht van bedrijven die ons gevraagd hebben om stoelmassage te verzorgen. Is uw bedrijf of organisatie op zoek naar een leuke attentie voor haar personeel of haar klanten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!MASSAGES DE KRACHTBRON
Dendermondsesteenweg 29
9270 KALKEN-LAARNE
Tel: +32 (0)474 30 85 84

www.dekrachtbron.be
www.burnoutcoachgent.be

BE 0866 865 838